Containerpartner

Containerpartner er en innovativ bedrift som liker å følge med på hva som trengs der ute. Når en skal følge behovet som finnes er det viktig å til enhver tid holde seg oppdatert, enten det er oppdateringer om andre bedrifter, om konkurransen der ute, om nye muligheter eller ny teknologi. Det er alltid noe nytt som dukker opp som kan påvirke hvordan Containerpartner fungerer, og det er dette som gjør at kundene alltid er fornøyde. Dette selskapet sørger for at absolutt alle kundenes behov er oppfylt, uansett hva det måtte være. Enten det er leie av containere til oppbevaring i en periode, et firma som skal ha inn noen store bestillinger eller privatpersoner som skal frakte møbler eller andre eiendeler til et annet land. Uansett hva det er så kan Containerpartner takle det.

Denne bransjen er utrolig spennende da den er under forandring, men har likevel vært den samme i mange, mange år. Det kreves mye planlegging, samarbeid med andre og ikke minst en god kommunikasjon med kundene sine. Når alt dette er på plass, vil alt gå som det skal og det gjør det alltid hos Containerpartner.

Vi har vår base i Kristiansand men har flere andre avdelinger i firmaet rundt i landet. Nylig har vi også fått opp flere avdelinger rundt i Europa, blant annet i London og i Paris, noe som var et utrolig spennende steg for oss.