Spor opp din container

Ofte kan man lure på hvor langt en pakke en har bestilt har kommet, enten det er bestil fra en nettbutikk eller fra en privatperson. Dessverre er det ikke alle pakker som kommer med et sporingsnummer, så det spørsmålet ender opp med å forbli ubesvart. Containerpartner har derimot kommet med en løsning som vi kan benytte oss av ved sending av containere!

Spor din container!

Takket være et selskap som heter Track Trace vil du som kunde, alltid ha oversikt over hvor din container befinner seg og hvor langt den har kommet i prosessen. Dette vil du enkelt og raskt kunne finne ut av ved å klikke dere inn på Track Trace sin nettside og deretter videre inn på “Container”. Der vil du finne et tomt felt som du skal fylle inn med ditt container nummer. Dette nummeret vil du finne i bestillingen din, noe du alltid vil ha enkelt tilgjengelig på din e-post.

Videre skal du fylle inn dette nummeret som vil ha et følgende format: XXXU0123456. Når dette har blitt fylt inn vil det eventuelle selskapet som er benyttet bli valgt helt automatisk dersom det er mulig. Om det skulle vise seg at selskapet ikke er støttet av Track Trace eller om du selv ønsker å velge et spesifikt selskap, kan du gjøre dette manuelt etter sporingen.