Flycontainer

Vi fortsetter vår liste med ulike typer containere som er tilgjengelig og gir dere informasjon om hvordan de brukes og hva de brukes til. Dermed kan du som kunde eller fremtidig samarbeidspartner få fullstendig oversikt over hva som brukes og hva vi kan tilby her hos Containerpartner.

flykonteiner

Ulike typer flycontainere

Flycontainere er den tredje typen container vi lister opp og som navnet tilsier har disse blitt tilpasset spesielt til fly og transport på flyavganger. Noen vil kanskje lure på hvorfor en skal benytte seg av en container istedet for å bare laste flyet på vanlig måte og rett inn i lasterommet. Grunnen til dette er nemlig hele tanken bak flycontainere og slik de brukes idag.

Det som har gjort bruken av flycontainere såpass populært er det at ved å bruke de, vil man spare tid og dermed spare penger. En flycontainer kan nemlig lastes på forhånd og det eneste som gjenstår når flyet skal lastes er å flytte på hele containeren, noe som selvfølgelig tar kortere tid enn å laste på annen måte.

Det finnes flere ulike typer flycontainere tilgjengelig, så uansett hva som skal fraktes vil en finne den typen som passer.

-AA2 Lower Deck Container – bruttovekt 5100kg – egenvekt 220kg
-DQF/LD8 Lower Deck Container – bruttovekt 2450kg – egenvekt 128kg
-RAP Lower Deck Container/Cooltainer – bruttovekt 5100kg – egenvekt 320kg
-DPE/LD2 Lower Deck Container – bruttovekt 1225kg – egenvekt 76kg