Gjør det selv – hjørneskap!

diy gjør det selv skap

Vi fortsetter våre tips til hus og hjem denne gangen, men idag skal vi gå ut av kjøkkenet og inn i stue, soverom eller gang. Dagens tips kan nemlig brukes på flere ulike rom, det spørs bare hvor nettopp du behøver det.

Det er vel ikke den første gangen en tar en kikk rundt i hele hjemmet sitt og ser ting og tang som rett og slett ikke har noen fornuftig plass å plassere det. Ting som ender opp med å bli plassert tilfeldig rundt i leiligheten, huset eller hytta og skaper derfor et rotete utseende i hjemmet. Dette kan være hva som helst, enten det er ting som en brukes hver dag eller om det er ting som brukes bare en gang iblant, problemet er at det ikke finnes plass til det.

Dagens tips vil uten tvil hjelpe i en situasjon som dette. Det første steget vil være å finne en krok i hjemmet, det behøver ikke være stort, men bør selvsagt ha plass til det du ønsker å bli kvitt fra der alle kan se det, sånn som en støvsuger. Det vil være denne utvalgte kroken som vil bli det nye skapet i hjemmet og dermed slutte å være rotekroken og istedet bli til praktisk oppbevaring.

Et prosjekt som dette vil ikke koste mer enn omtrent 2 000 kroner og dette inkluderer selvfølgelig både maling, hengsler og lås. Dette prosjektet passer også ypperlig til de som har en rom med skråtak og har problemer med å finne noe ferdig møbler i butikken som passer inn. Produktet vil være et stilig skap som ingen har maken til og rotet vil endelig kunne settes vekk, enten det er ekstra håndkler og sengetøy, verktøy eller rengjøringsting som støvsuger, mopp og vaskebøtte.