En spennende kunngjøring!

spennende kunngjøring utvider

Idag har vi en utrolig spennende nyhet å dele, noe som vi har jobbet med i flere måneder nå men som vi endelig er klare for å lansere. Hittil har vi som dere helt sikkert vet, kun handlet innen containere, både innenlands og utenlands og i flere ulike varianter. Da vi på sommeren ifjor kom i kontakt med et nytt firma som ville inngå et samarbeid med oss bestemte vi oss for å jobbe mot en utvidelse av tilbudet vårt og også firmaet vårt. Om en måneds tid vil vi nemlig utvide tilbudet vårt til andre typer lagring og oppbevaring samtidig som vi holder oss innen container bransjen.

Det som dette betyr er at vi vil begynne å både selge ulike oppbevaring og lagrings produkter i tillegg til å tilby lagringsplasser eller oppbevaringsmuligheter for våre kunder. Dette er et utrolig spenennde steg fremover for oss og vi ser frem til å prøve oss frem på et helt nytt market. Vi har allerede flere måneder med hardt arbeid bak oss og håper at vi iløpet av den neste måneden vil klare å få alt på plass til lanseringen.

Dette nye tilbudet vil være noe som vi først og fremst vil jobbe med her i Norge, men vi skal ikke si at vi skal holde oss innenlands for alltid. Målet vårt er alltid å utvide vårt tilbud og kunne tilpasse oss kunder sine behov og ønsker. Foreløpig vil vi derimot fokusere på det norske markedet og tilby våre nye produkter og tjenester over hele landet.