Har du hørt om Essbox?

essve oppbevaring

Vi elsker å oppdage nye og spennende løsninger som gjør oppbevaring og orden til en lek. Produktet som vi skal fortelle om idag er derimot ikke helt nytt, men vi vil snakke om det idag fordi det nå lanseres en ny versjon som har vært veldig ettertraktet! Det som vi snakker om er det som har blitt kalt for ESSBOX og snart er det altså klart for en ESSBOX MINI som har vært etterlengtet fra mange brukere.

ESSBOX kofferten som ble lansert for snart fem år siden ble en suksess over natten. Det var den gangen et helt nytt system som var skapt for å oppbevare små ting og tang som skruer, spiker og annet lignende utstyr. Nå er det klart for en mini-versjon av denne kofferten.

nyhet essbox oppbevaring

Det var mange som ønsket seg en Essbox Mini

Essve som lanserte Essboz for fem år siden kan idag fortelle at de har solgt over 120 000 ESSBOX kofferter, dermed er det veldig tydelig at dette var et etterlengtet produkt. Samtidig som dette produktet ble lansert bestemte firmaet seg for å gjennomføre noen undersøkelser for å se hva deres kunder virkelig ville ha. Da kunne de se gjennom en undersøkelse svart på av håndverkere at 9 av 10 stykker ønsket at det var en mindre ESSBOX tilgjengelig. Dette skulle ikke erstatte produktet som allerede eksisterte, istedet skulle det bli noe som de ønsket i tillegg til den originale kofferten.

0000293_essve-essbox-koffert-tom(1)

Essve reagerte raskt og tok saken i egne hender og etter et flott samarbeid med en rekke ulike håndverkere skapte de den nye Essbox Mini. Denne kan hvem som helst nå kjøpe i forskjellige byggevareforretninger spredd rundt i hele landet da den ble lansert den 6. mars. Det nye designet er skapt både mindre og lettere enn originalen samtidig som det fortsatt er plass til alle ESSBOX forpakningene. Noe som er helt nytt med MINI er låsefunksjonen som har blitt forbedret og gir brukere trinnvis åpning av lokket. Takket være denne praktiske, nye størrelsen på kofferten kan både rørleggere, elektrikere, tømrere og vaktmestere har nytte av dette produktet.

Lar håndverkere teste

Vi er ikke i tvil om ESSVE vet hva de holder på med, noe de har vist gjennom hele prosessen. De har nemlig latt hele 30 håndverkere ta seg av testingen av ESSBOX Mini for å sørge for at det nettopp er forbrukerne som er fornøyde med produktet før det skulle legges ut for salg. Dette pågikk i flere måneder hvor tilbakemeldingene ESSVE fikk var meget gode. Noen av de som har testet kofferten har sagt om den at den er med på å skape orden både på byggeplassen og i bilen. Siden kofferten ofte kan bli stående ute i regn er det også perfekt at den er tilnærmet vanntett og unngår derfor rustent verktøy. Vi har til og med fått høre tilbake at den har blitt brukt som krakk da den er såpass solid at den tåler den vekten.

essbox mini oppbevaring

For å virkelig feire lanseringen av ESSBOX MINI bestemte ESSVE seg for å sette i gang en konkurranse hvor landets håndverkere var invitert til å delta. I konkurransen skal “Årets rotekopp” kåres og de tre finalistene vil annonseres på Facebook ved slutten av uke 10. De konkurrerer om en premie på 10 000 kroner, 10 ESSBOX og et ryddekurs som holdes av Synnøve Skarbø.