Hvordan få mer lagringsplass på din iPhone!

iphone lagringsplass

Noe som vi alle kan kjenne oss igjen i er problemet med lagringsplass. Dette kan være både på PC, i hjemmet, i garasjen, i boden eller som i dette tilfellet..på mobilen. Det er nok mange som vil kjenne seg igjen i at det aldri er nok lagringsplass på iPhone, uansett hvor mye som slettes. Det har derimot dukket opp et triks som gjør det mulig å skape mer lagringsplass på en iPhone og denne vil vi selvsagt dele med dere alle! For er det noe vi elsker så er det god lagringsplass og gode tips.

Få mer lagringsplass på din iPhone nå!

En skulle ikke trodd at det var mulig å plutselig ha mer plass på en mobil, det er jo rene magien! Men det er altså noen som har oppdaget et morsomt lite triks som plutselig skaper mer plass på din iPhone og det hele involverer den velkjente tjenesten iTunes. Siden dette trikset ble kjent for noen måneder tilbake har det spredd seg rundt på nett i rekordfart, men om du ikke har hørt om dette enda kan vi fortelle alt her.

Følg disse stegene:

1. Sjekk først og fremst hvor mye lagringsplass som er ledig på din iPhone. Dette gjøres på Innstillinger – Generelt – Lagring og iCloud-bruk.

2. Deretter kan du åpne opp iTunes Store gjennom appen og søke opp en hvilken som helst film. Det som er viktig her er at den må ta opp mer plass enn hva som er ledig for øyeblikket på telefonen. Et eksempel er “The Rings: The Fellowship of The Ring” som tar opp hele 6,53 GB lagringsplass.

3. Neste steg er å klikke på knappen som om du ønsker å leie filmen fra iTunes. Her er det derimot viktig at du holder tunga rett i munn og ikke trykker på “kjøp” knappen istedet. Da vil nemlig Apple selvfølgelig ta betalt for denne filmen. Istedet vil det ikke skje noe og du blir ikke belastet for noe når leie-knappen klikkes istedet og det ikke er nok plass.

4. Etter steg 3 er gjennomført vil det ikke ta lang tid før en melding dukker opp. Der vil det stå en advarsel om at det ikke er mulig å laste ned filmen på grunn av manglende lagringsplass. Men dette visste du jo selvfølgelig allerede, da er det bare å klikke på Innstillinger eller OK.

5. Det siste steget i dette magiske trikset er å gjenta det første steget. Nemlig å gå tilbake for å sjekke lagringsplass under Lagring og iCloud-bruk under Innstillinger og Generelt. Om alt har blitt gjort riktig og trikset er vellykket vil du kunne se at lagringsplassen på din mobil plutselig har økt!

iphone lagringsplass 2

Hvor mye plass kan en få?

Det aller beste med dette trikset er at det skal være mulig å gjøre det hele flere ganger og dermed få enda mer lagringsplass! Det er flere som lurer på hvordan det hele egentlig fungerer og noen lurer på om det kan være en feil fra Apple sin side. Det er vi faktisk ikke helt sikre på, men vi er sikre på at dette er et genialt triks og håper at du også liker det.