En innebygd løsning

innebygd oppbevaring seng
Da flere og flere velger å flytte fra landet og inn til storbyer både her i Norge og i resten av verden, blir det mer og mer kamp om plassen. I byer vil man rett og slett ikke ha muligheten til å ha den samme plassen og antall rom i en leilighet som det en ville hatt i et hus på landet. Selvfølgelig med unntak av de som virkelig har pengene på plass!

Nettopp på grunn av denne plassmangelen som flere og flere opplever er det flott med noen smarte løsninger som kan både være plassbesparende samt brukbart. Det er her dagens lille tips kommer inn, nemlig innebygde løsninger! Dette kan bety egentlig akkurat det du selv ønsker at det skal bety, for en innebygd løsning kan plasseres hvor som helst i hjemmet og kan selvsagt også brukes til hva som helst.

De aller fleste velger derimot å benytte seg av slike innebygde løsninger til oppbevaring, gjerne av ting som ikke ser fine ut på åpne hyller eller ting som kanskje ikke brukes daglig.

innebygd oppbevaring bad

Derfor gjelder det å bare benytte plassen en har tilgjengelig og bygge inn akkurat der man kan. Kanskje det er plass bak badekaret på baderommet, så hva med å plassere en skjult hylle der som kan dras ut akkurat når det trengs. Akkurat slik du ser på bildet ovenfor.

innebygd oppbevaring puff

En annen flott ide er å benytte soverommets plass til slike innebygde løsninger, gjerne bak sengen. Om det er plass til å dra sengen litt ut fra veggen er det helt perfekt å bygge inn en hylle i form av en sengeavl, om ikke det er ønskelig at hyllen skal gå enda høyere opp til taket. Dette gir gjerne mer stil og form i rommet samtidig som det er praktiskt. Disse hyllene vil være perfekte til å stue bort sengetøy, vinterklær og sommerklær ut fra sesongen en befinner seg i.

Det behøver heller ikke å være noen stor hylle for at det skal være brukbart som en innebygd løsning. Den samme bruken kan en også få ut av ting som oppbevaring under en sofa, en seng eller til og med en fotskammel eller puff. Her gjelder det med andre ord å bruke fantasien å se hva du har plass til i nettopp ditt hjem.